LEDX Pannlampor

LEDX ÄR KRAFTFULLA PANNLAMPOR FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Med helt unika ljusegenskaper och en imponerande ljusmängd är LEDX pannlampor det främsta valet för idrottare i världsklass från flera olika idrotter. Genom tillverkning i Sverige och högt kvalitetstänk levererar våra pannlampor det bästa ljus du kan tänka dig.

COBRA 5500 / 6500

Cobra-6-500-300x200

Lampan som sätter en ny standard för kraftfulla pannlampor. Med unik linsteknik ger den en bred ljuskägla med oöverträffad längd.

MAMBA 4000

Mamba-3-800-300x200

En mycket kraftfull allroundlampa med låg vikt och ett imponerande ljus. En given favorit!

KAA 2000

Kaa-1-700-300x200

En mycket liten och lätt pannlampa med det mycket ljus, passar lika bra på löprundan som på skidturen.

Förutom dessa tre pannlampor erbjuder vi fästen för hjälm och cykel samt mängder av extra tillbehör. Du kan se alla produkter och läsa mer om LEDX Pannlampor på http://ledx.se/

Några fördelar med LEDX Pannlampor

Mest och bäst ljus

Med vår unika linseknologi där vi använder flera typer av linser får vi en mycket jämt ljusbild, med ljus nästan direkt vid fötterna och ut mot periferin, samtidigt som ljusstrålen når riktigt långt. En jämn ljusbild som tonar av mjukt mot kanterna är ett måste för en perfekt pannlampa.

Fantastisk passform

Lamporna levereras med en huvudställning anpassad efter lampan. En kraftigare till de större lamporna och en lättare till vår minsta lampa. De är lätta att justera och lampan sitter skönt och stabilt på huvudet. Huvudställningarna passar alla huvudformer, både små och stora!

 

Låg vikt

LEDX pannlampor kombinerar starkt ljus med låg vikt. Med elektroniken integrerad i lampfästet kan vi göra våra lampor både lätta och kompakta, lamporna är bland de allra lättaste på marknaden. Med ett helt nytt lampfäste har vi flyttat lampans tyngdpunkt närmare pannan så att den upplevs ännu lättare!

 

 

Se filmer om LEDX Pannlampor